PGW

Hier de uitgebreide agenda met alle geplande activiteiten.
  • 16-5-2021 16:00 - 17:30. Matineeconcert
    AFGELAST IVM. CORONAVIRUS !!

• 17-10-2021 16:00 - 17:30. Matineeconcert
    (onder voorbehoud)

• 12-12-2021 16:00 - 17:30. Matineeconcert
    Kerstconcert (onder voorbehoud)
KAARTVERKOOP

In verband met de geldende coronamaatregelen kunt U NIET reserveren. Een uitvoering is evt. te bekijken via deze website,
klik daarvoor hier.
Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom op NL70 FVLB 0226968766 tnv St Vrienden KEW (een virtueel kaartje 😉).

Met hartelijke groet,
Het bestuur van de Stichting KEW

Oproep
Hierbij doen wij een oproep om vriend te worden aan iedereen die -om welke reden dan ook- het kerkelijk erfgoed van de Protestantse Kerk van Warmond een warm hart toedraagt. De Stichting KEW wil een kring opbouwen van donateurs, (boezem-) vrienden en vriendinnen, die met een kleine of grote financiële ondersteuning een steentje wil bijdragen om het prachtige monumentale bezit in goede conditie over te dragen aan de volgende generaties. Het kerkgebouw met het gerestaureerde Lohman-orgel en de fantastische akoestiek bieden een monumentaal podium voor tal van artistieke en culturele activiteiten.